Simulator laparoscopic Endo Trainers Train Box

Simulator laparoscopic Endo Trainers Train Box

Luproscopic simulatoare de antrenament chirurgical 1.13 ani istorie 2.OEM serviciu sau marca "KANGER" 3.CE0120, ISO13485 4.MOQ: 1PC

Detalii produs

  • Suture training de noduri: disecting, ligarea, sutura, si hemostaza sunt patru abilitati de baza de chirurgie. Cu toate acestea, chirurgia laparoscopică și laparotomia tradițională au diferite tehnici operaționale. Prin urmare, pentru a stăpâni tehnica de operație laparoscopică, trebuie să fie După formarea tehnică, există un proces de adaptare treptată. Formarea laparoscopică ar trebui să includă trei procese: formare de simulare, experiment pe animale și practică clinică. Funcția principală a cutiei de formare a simulării laparoscopice este simularea cavității abdominale umane. Prin instrumentele laparoscopice necesare, instruirea tehnică a chirurgiei laparoscopice sub imaginea monitorului. .
    Exercițiul de coordonare a ochilor manual: Puneți niște boabe de orez, bile mici de hârtie și alte obiecte în cutia de antrenament. Sub ecranul monitorului, fixați elementele unul câte unul într-o altă poziție desemnat cu un dispozitiv de prindere sau puneți o pliantă grafică în cutia de antrenament. Pentru hârtie bună de desen, utilizați dispozitivul de prindere pentru a deschide mai întâi hârtia, apoi utilizați clema de țesut pentru a tăia modelul. Este necesar să fie liber să se ciocnească în timpul operației și să încerce să fie stabil, precis, ușor și rapid.
    Direcția de adaptare a direcției: Plasați bordul de ancorare a acului în cutia de antrenament, utilizați forțele de prindere pentru a efectua antrenamentul de înfășurare pe fiecare ac sau utilizați sutura pentru a finaliza operația similară, pentru a practica în mod repetat și pentru a îmbunătăți continuu capacitatea de orientare a aparatului laparoscopic operațiune.
    Antrenamentul de separare a țesuturilor: Plasați bananele, strugurii, portocalele sau puiul cu pielea în cutia de antrenament și folosiți antrenamentul de separare ascuțită cu ajutorul unor pense, foarfece și clești de separare.
    Exercițiul de îmbinare a suturilor: Silicagelul de antrenament pentru sutură este plasat în partea inferioară a cutiei de antrenament, iar clema de ac este utilizată pentru a efectua antrenamentul de îmbinare a suturilor.

  • training box2019-2


Hot Tags: laparoscopic simulator endo trainers training box, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, pret ieftin, in stoc, cumpara discount

Anchetă

You Might Also Like