Care sunt metodele de endoscopie?

- Jul 04, 2018-

Atunci când endoscopia este utilizată pentru a verifica pacientul, metoda tradițională cauzează adesea durere pentru pacient. Atunci când se efectuează ENT, pacientul se poate așeza în poziția semi-înclinată, iar medicul poate extinde endoscopul ENT în endoscop. Oglindiți gura, cavitatea urechii, cavitatea nazală a pacientului, apoi verificați cu atenție părțile care trebuie înțelese. Deoarece endoscopul medical are o iluminare bună și o înaltă definiție, oglinda sinusurilor poate fi clar văzută a fi profundă, îngustă și nu poate fi direct sub frunte. Structura peep, cum ar fi procesul uncinat în trecerea nazală mijlocie, sputa, deschiderea sinusului maxilar, fisura olfactivă, deschiderea tubului eurasian nazofaringian, țesutul adenoid.

Endoscopia endoscopică utilizează tehnici care pot fi utilizate pentru inspectarea și tratarea inspectorilor din corpul uman. Împărțit în neinvaziv și traumatic. Primul se referă la inserarea directă a endoscopului pentru a verifica lumenul (cum ar fi tractul digestiv, tractul respirator, tractul urinar etc.) care comunică cu lumea exterioară; acesta din urmă este trimis prin incizie în endoscop pentru a verifica cavitatea corpului închis (cum ar fi cavitatea toracică, cavitatea abdominală, cavitatea articulară etc.).

Camera electronică utilizează tehnologie microelectronică pentru captarea și dezvoltarea imaginilor. Forma sa este identică cu cea a unui endoscop de lumină cu fibră optică. Prin conectarea ocularelor endoscopului la conectorul camerei, imaginea poate fi afișată pe ecranul TV pentru vizualizare, similar cu un endoscop electronic. Endoscoapele sunt împărțite în tractul digestiv, în tractul genito-urinar, în tractul respirator, în cavitatea corporală și speculul de organe de cap în funcție de scopurile lor.