Care sunt indicațiile laparoscopiei

- Aug 14, 2020-

Laparoscopia este o metodă importantă de examinare și tratament în medicina modernă. Laparoscopia joacă un rol important în diferite boli care nu pot fi diagnosticate clar.

Laparoscopia este o tehnică prin care dioxidul de carbon gaz pătrunde în cavitatea abdominală, iar condițiile din bazin și cavitatea abdominală sunt examinate prin endoscopie și se efectuează operații. Laparoscopia este utilizată pe scară largă pentru a vedea în mod clar aspectul, localizarea și dimensiunea uterului, a ovarelor bilaterale și a trompelor uterine și pentru a verifica aderențele pelvine. Prin urmare, laparoscopia este potrivită pentru multe boli.

1. Sarcina ectopică. Laparoscopia, ca cea mai importantă metodă de diagnosticare a sarcinii ectopice, poate fi găsită și tratată în timp util și eficient. Laparoscopia este dificil de diagnosticat pacienții cu simptome atipice de sarcină ectopică timpurie, pentru a nu întârzia afecțiunea. Identificați baza tratamentului conservator.

2. Obstrucția trompei uterine. Obstrucția trompei uterine este o cauză frecventă a infertilității feminine. Laparoscopia este utilizată pentru a evalua cauza infertilității tubare și este judecata cea mai intuitivă și precisă pentru permeabilitatea trompei uterine și a aderențelor pelvine.

3. Endometrioza. Laparoscopia are un rol important în diagnosticul endometriozei, refacerea structurii anatomice corecte a cavității pelvine, îndepărtarea leziunilor pelvine și refacerea mediului pelvian. Biopsia leziunilor suspecte și stadializarea chirurgicală sunt toate importante.

4. Pentru dureri abdominale inexplicabile, dureri pelvine etc., poate fi verificat vizual.

Laparoscopia este o metodă chirurgicală în secolul 21, care reduce foarte mult timpul de recuperare al pacienților. A fost utilizat pe scară largă în tratamentul clinic al ginecologiei și are un diagnostic și tratament bun pentru diferite boli ginecologice.