Care sunt formele comune de sinusoscop?

- Jul 04, 2018-

Oglinda sinusurilor este un dispozitiv medical pentru tratamentul clinic al otolaringologiei. Are avantajele unui unghi de vizualizare mare, rezoluție ridicată, luminozitate puternică și imagini clare. Acesta poate fi folosit pentru a diagnostica țesutul nazal în sfera de aplicare a teoscopului. Tratamentul chirurgical cu ajutorul cooperării. De asemenea, poate fi echipat cu afișare endoscopică a imaginii și afișaj endoscop digital pentru diagnosticare și tratament, făcând diagnoza și tratamentul clinic mai intuitive, clare și exacte. Poate înregistra și imprima țesutul leziunii și procesul de tratament în cavitate. Consultări, predare și arhivare. Întreaga mașină este de dimensiuni mici, ușoară în greutate și convenabilă pentru deplasare și utilizare.

Mulți pacienți cu sinuzită au fost supuși unor examinări microscopice diferite. Care este performanța sinusului pacientului sub microscop atunci când este examinat? Care este forma care indică faptul că apare o anumită poziție a sinusurilor?

Care este leziunea?

(1) Sinus maxilar normal: membrana mucoasă este subțire și transparentă, iar peretele osos galben sub mucoasă poate fi văzut. Vasele mici de sânge sunt vizibile în mod clar, iar deschiderea naturală poate fi văzută deasupra peretelui lateral interior și, uneori, gura secundară poate fi văzută. Există o depresie în partea din spate a gurii naturale, care este ușor albastră, și este un perete subțire între sinusul maxilar și sinusul posterior al etmoidului.

(2) sinuzită maxilară: sinuzita maxilară congestionarea mucoaselor este roșu aprins și edem, vasele mici de sânge se dilată și devin groase, încețoșate, cu mucus sau secreții purulente. Sinuzita maxilară odontogenă precoce a provenit din infecția din jurul vârfului, iar congestia localizată și edemul au fost observate la nivelul sinusului. Senzația cronică a sinuzitei maxilare și îngroșarea mucoaselor, pot avea edeme împrăștiate, polipi, fibroză, chisturi și secreții purulente, deschiderile naturale fiind adesea blocate.

(3) sinuzita maxilară alergică: edemul palid al mucoasei, textura vasculară dispărută, sinusurile vizibile uneori umplute cu polipi, dacă există o infecție secundară, congestia mucoasei și acumularea de secreții purulente.