Vizualizarea tendinței de dezvoltare a informatizării medicale din China din starea reală a Statelor Unite

- Aug 14, 2020-

Datorită caracteristicilor puternice ale pieței geografice și descentralizate ale clienților, precum și a atributelor profesionale ale produselor și serviciilor de informatizare, piața informatizată a spitalelor este extrem de descentralizată, iar ponderea furnizorilor mari este relativ stabilă. Este dificil pentru un singur furnizor să fie pe termen scurt. Pentru a realiza o descoperire substanțială în cota de piață, creșterea concentrării industriei se va baza mai mult pe fuziuni și achiziții.


Platforma regională de schimb de informații medicale


Datorită profitabilității reduse a platformei în sine și a lipsei de motivație pentru schimbul de informații de către spital în sine, traiectoria de dezvoltare a Statelor Unite a dovedit că este dificil să se mențină dezvoltarea durabilă pe termen lung a platformei, bazându-se doar pe privind investițiile guvernamentale. Este mai probabil ca organizațiile comerciale care beneficiază de schimbul de informații medicale să devină protagoniști în furnizarea de sprijin financiar pentru construcția și funcționarea platformei pe termen lung.


Având în vedere atributele actuale de securitate socială ale asigurării medicale din țara mea&# 39, Ministerul Resurselor Umane și Securității Sociale, care se ocupă de angajații urbani și rezidenți' asigurarea medicală, poate câștiga treptat o poziție dominantă în timpul avansării platformei de informații medicale. Prin urmare, în construcția platformei regionale de informare medicală, producătorii care au atât servicii de securitate socială, cât și servicii de informare medicală și dispun de resurse profunde pentru clienți, luând Wanda Information ca model, pot avea mai multe avantaje.


Companiile de internet au început o desfășurare rapidă în domeniul afacerilor medicale mobile, iar aplicațiile mobile de gestionare a sănătății trebuie, de asemenea, să realizeze integrarea și partajarea informațiilor medicale și a fișierelor medicale din regiune în ceea ce privește funcțiile, astfel încât acestea sunt similare cu domeniile financiar și alte domenii, domenii conexe Middle office și back office sunt inseparabile de furnizorii profesioniști de informatizare. Prin urmare, producătorii cu mai multe intrări în sistemele de informații ale spitalelor, precum Weining Software, pot deveni mai întâi parteneri ai unor astfel de platforme comerciale de schimb de informații și se pot dezvolta rapid.


Taxa de control al asigurărilor medicale


Costurile asigurărilor medicale din țara mea&# sunt în creștere rapidă și există un impuls excelent pentru gestionarea și controlul inteligent prin intermediul tehnologiei informației. Cu toate acestea, din cauza diferențelor din sistemul medical, țara mea&# 39, compania de informații privind controlul taxelor de asigurare medicală este destul de diferită de afacerea PBM din SUA. Din perspectiva activității de control al taxelor în sine, modelul său de profit și statutul lanțului industrial sunt relativ limitate. Plătitorul asigurărilor medicale are o poziție dominantă mai mare în lanțul industrial. Având în vedere atributele de asigurări sociale ale asigurărilor medicale, companiile care cooperează îndeaproape cu asigurările sociale au anumite avantaje, dar alți furnizori de informatizare medicală care au o structură anterioară și resurse bogate ale clienților. .


În cele din urmă, deoarece asigurarea medicală (cheltuieli ordonate și controlabile) este principalul beneficiar al informatizării medicale, partea relevantă cu cea mai puternică motivație investițională și plătitorul final, proprietatea principală a asigurărilor medicale va avea o influență decisivă asupra modelului pieței informatizării. . Având în vedere că reformele continue ale țării mele&# 39 în domeniul sistemului medical în ultimii ani - cum ar fi tendința de separare a medicamentelor pot deschide un nou spațiu pentru dezvoltarea asigurărilor comerciale - aceste posibilități vor provoca schimbări în avantaje și dezavantaje ale producătorilor relevanți.


avertizare de risc


Platforma regională poate implica dominanța diferitelor ministere sau conflictul de interese în procesul de avansare, afectând progresul construcției; modelul de afaceri și rentabilitatea controlului taxelor de asigurare medicală sunt incerte; prețurile pieței de fuziune și achiziție sunt ridicate.