Mecanismul de tratament al trocarului

- Jul 04, 2020-

Mecanismul de tratament al trocarului


Conform ultimelor cercetări, senzația de durere este cauzată de modificările fluxului pulsului nervului de intrare! Adică, atunci când fluxul de impulsuri de ieșire este diferit de fluxul de puls de intrare, va produce durere în creierul uman, iar fenomenul de durere în țesuturile umane se numește" hiperalgezie."


Principiul terapiei trocar este de a elimina fenomenul de reacție neurologică locală a organismului prin terapia de stimulare musculară pentru a atinge scopul tratamentului. Acupunctura pentru realizarea stimulării musculare este o nouă tehnologie pentru tratamentul durerilor cronice, bazată pe teoria modernă medicală. Deși moștenește acupunctura din medicina tradițională chineză, teoria sa nu este teoria meridianelor, ci se bazează pe biologia modernă, în special anatomia umană, neurofiziologia și fiziologia. Se poate spune că a adus o nouă bază teoretică tehnologiei medicale de acupunctură care are o istorie de mii de ani. Această descoperire majoră nu numai că a înlăturat misterul acupuncturii tradiționale, dar a făcut și mai ușor pentru oameni să înțeleagă și să stăpânească tehnica medicală a acupuncturii. Și a adus o nouă vitalitate acupuncturii și a pus o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare.


Teoria consideră că în absența unei leziuni sau a unei inflamații evidente susținute, marea majoritate a durerii persistente este cauzată de boli ale sistemului nervos. Sistemul nervos este cel mai predispus la probleme din întregul sistem nervos. Pe lângă durerea dintr-o parte, pacienții au și boli senzoriale, motorii și autonome care aparțin aceluiași nivel de subsecțiune.


Am constatat că acupunctura mușchilor care au scurtat nivelul segmentării coloanei vertebrale din cauza bolii poate elimina durerea și alte simptome ale acestor boli. Acupunctura nu numai că elimină durerea, dar mai important, are și funcție de vindecare. Multe tratamente occidentale nu sunt ușor de eradicat durerea din zona afectată și cele mai multe dintre ele pot controla temporar doar simptomele, astfel încât acestea nu se recuperează.