Creșterea bună în industria dispozitivelor medicale ortopedice

- Jul 04, 2018-

Substituirea importurilor va accelera. În prezent, întreprinderile locale au stăpânit principalele tehnologii de fabricație ale instrumentelor chirurgicale ortopedice, dar produsele sunt concentrate, în principal, pe cele inferioare. În ultimii ani, prin îmbunătățirea nivelului tehnic și prin sprijinirea politicilor relevante, procesul de substituire a importurilor a continuat să avanseze, iar domeniul traumatismului a fost practic finalizat. Este de așteptat ca substituiția de import a dispozitivelor ortopedice de vârf să se accelereze. Se așteaptă ca importul și înlocuirea produselor, cum ar fi coloana vertebrală și articulațiile, să fie finalizate înainte și după 2020.

Cererea pentru dispozitivele high-end este în creștere rapidă. Odată cu creșterea venitului disponibil național, creșterea ponderii populației vârstnice, schimbarea conceptelor medicale și îmbunătățirea gradului de acoperire a asigurărilor medicale, cererea de dispozitive medicale ortopedice în China va menține o rată de creștere relativ ridicată. După ani de cultivare a pieței, acceptarea de către pacienți a implanturilor a fost îmbunătățită continuu. Având în vedere factorii de mai sus, China este de așteptat să devină cea mai mare piață din lume în decurs de zece ani, iar produsele comune sunt cele mai demne de așteptat.

Industria se află într-o perioadă de integrare rapidă. Există multe întreprinderi mici și mijlocii în industrie, iar regiunea este puternică. În prezent, industria se află într-o perioadă de dezvoltare rapidă. În ultimii ani, multe întreprinderi de conducere autohtone au fost fuzionate de giganți internaționali, iar unele întreprinderi locale au desfășurat în mod activ fuziuni și achiziții în străinătate. În același timp, guvernul intern a consolidat în permanență supravegherea industriei dispozitivelor medicale și a îmbunătățit cerințele de calitate. Presiunea de supraviețuire a IMM-urilor este relativ mare, ceea ce conduce la integrarea industriei. Este de așteptat ca piața internă să formeze în cele din urmă un grup de întreprinderi ortopedice locale competitive la nivel internațional, cu companii listate drept coloana vertebrală. .

Are ocazia de îmbunătățire a calității. Există încă un decalaj mare între calitatea întreprinderilor locale și producătorii de top din străinătate. Odată cu dezvoltarea industriei, concentrarea industriei se îmbunătățește constant, iar supravegherea devine mai strictă. Întreprinderile interne vor pune mai multă energie în cercetare și dezvoltare; în același timp, au apărut în ultimii ani. Au fost furnizate o mulțime de materiale și tehnologii avansate pentru a oferi produse mai bune pentru întreprinderi. În același timp, este nevoie de îndrumare din partea consumatorilor de nivel mediu și de vârf și a apărut o bună oportunitate pentru îmbunătățirea calității.