Dispozitiv accesor pentru cistoscop

- Jul 13, 2020-

Toate tipurile de cistoscopi au anumite atașamente speciale. Acum numai atașamentele inerente cistoscopilor obișnuiți sunt descrise astfel:

1. Cabluri de alimentare și comutator de blocare: de obicei, o baterie sau un transformator de alimentare poate fi conectat la cistoscop prin intermediul cablului de alimentare. Există două tipuri de zăvor: tipul zăvorului și cel rotativ. Datorită diferitelor tipuri de cistoscopuri, aceste două tipuri de zăvoane nu sunt interschimbabile.

2. Capacele de cauciuc: sunt mari și mici; unii au găuri, iar alții nu au găuri. Pot fi manecați pe tubul metalic mic din spatele speculului de intubație, după cum este necesar pentru a preveni scurgerile de apă.

3. Dispozitiv de spălare: cistoscopul Wolf fabricat din germană adoptă un blocator automat cu arc instalat la capătul posterior al tecii oglinzii. Acesta este închis automat după extragerea speculului pentru a preveni scurgerea lichidului. Trebuie să introduceți o spălare de metal pentru a umple sau elibera apă. Dispozitivele de spălare a cistoscopului de inch sunt instalate pe ambele părți ale capătului posterior al tecii oglinzii și sunt conectate printr-un comutator cu trei căi. Poate fi spălată sau drenată în funcție de necesități în timpul vântului, ceea ce este mai convenabil decât cistoscopul Wolf.

4. Cercul de bumbac: capătul frontal are fire, care pot fi rulate cu bumbac, utilizate ca cistoscop pentru curățare sau uscare după utilizare.

5. Sursa de lumină rece: este o cutie de lumină de tungsten cu o sursă de lumină de brom cu reglare de luminozitate. După trecerea curentului alternativ, lampa de tungsten brom poate emite o sursă de lumină foarte strălucitoare.

6. Ghid de lumină: este compus din nenumărate fibre optice extrem de fine, care este utilizat pentru a conecta sursa de lumină rece și cistoscopul, și ghidează lumina extrem de strălucitoare spre capătul frontal al cistoscopului pentru a ieși, care este un dispozitiv de iluminare ideal. în cistoscopul modern.