Artefacte ale trecutului și prezentului

- Jul 04, 2018-

Dezvoltarea artroscopiei poate fi urmărită înapoi la speculul vaginal înregistrat în literatura ebraică antică și oglinda rectală găsită în ruinele orașului antic Puibei. Din 1806, explorarea dispozitivului vezicii urinare cu lumânări a fost îmbunătățită continuu până când primul cistoscop modern a apărut în 1876. După utilizarea lămpilor incandescente ca sursă de lumină în 1880, cistoscopul a început să înflorească și artroscopia, inițial numită "artroscopie" sau "detector de cavitate în comun", dezvoltat natural!

Japonia este în fruntea artroscopiei în arta artroscopiei. Profesorul Kenji Takagi a folosit mai întâi cistoscopia pentru a verifica articulația genunchiului în 1918. După aceea a continuat să rezume și să inoveze și a creat un artroscop de 3,5 mm în 1931. Acest lucru este adevărat. Prototipul artroscopiei. După cel de-al doilea război mondial, elevii săi au inventat un artroscop de 21 de ani, făcând posibilă efectuarea unei intervenții chirurgicale sub artroscopie.

În 1955, Watanabe (Watana Masahiro, Japonia) a suferit o rezecție artroscopică a tumorii de celule gigantice a membranei sinoviale și a finalizat prima meniscectomie artroscopică în 1962. A fost salutat ca tată al artroscopiei moderne. "Nivelul de artroscopie a fost îmbunătățit rapid la mijlocul anilor 1970. Astăzi, conceptul de tehnologie artroscopică a suferit modificări fundamentale, artroscopia fiind mult timp mult mai mult decât o metodă auxiliară de examinare în comun, dar tratamentul principal în domeniul articulațiilor chirurgie și medicină sportivă.

Operația chirurgicală artroscopică și intervenția chirurgicală incizată artroscopic nu numai că au fost utilizate cu succes în diagnosticul și tratamentul majorității leziunilor genunchiului, dar și în aplicarea unor afecțiuni articulare și extra-articulare cum ar fi umărul, cotul, încheietura mâinii, soldul și glezna. Tratamentul, domeniul chirurgiei continuă să se extindă. In ortopedie moderna, chirurgia artroscopica a devenit o procedura de zi cu zi indispensabila. Și treptat de specialitate, care rezultă într-un număr mare de profesioniști "medici de artroscopie."

În ultimele decenii, dezvoltarea rapidă a tehnologiei artroscopice a revoluționat profesia ortopedică. Avantajele sale de minimă invazivitate au devenit o piatră de hotar importantă în dezvoltarea ortopediei în secolul XX. Tehnicile artroscopice au fost larg acceptate, reflectând pe deplin tendința de dezvoltare a chirurgiei moderne minim invazive.

Numai până la începutul anilor 1980 tehnicile artroscopice au fost introduse în China. În anii 1990, China a început să introducă echipamente de monitorizare artroscopică de înaltă precizie, de înaltă definiție și instrumente chirurgicale avansate în Europa și Statele Unite, iar schimburile cu țările străine sunt tot mai aproape. În primii 10 ani ai secolului XXI, tehnicile și echipamentele artroscopice ale Chinei s-au dezvoltat ca un salt, realizând sincronizarea cu mediul internațional. În același timp, dezvoltarea industriei de artroscopie din China nu depinde în întregime de echipamente avansate. Am realizat o serie de dezvoltări și îmbunătățiri ale tehnologiei și funcțiilor și am creat un număr mare de specificații și instrumente de operare potrivite pentru poporul chinez. În 2008, China a finalizat mai mult de 95.000 de cazuri de chirurgie artroscopică și a finalizat mai mult de 240.000 de cazuri până la sfârșitul anului 2012, cu o rată medie anuală de creștere de 26%. În 2008, un număr total de 790 de spitale din China au avut instalații artroscopice pentru chirurgia artroscopică. Aceste spitale au fost concentrate în principal în primele trei spitale. Până în 2012, în China erau 2.640 de spitale cu instalații artroscopice care puteau efectua intervenții chirurgicale artroscopice. Rata anuală de creștere este de 35%, acoperind aproape toate spitalele terțiare și circa 30% din spitalele dimetice. Se estimează în mod conservator că în China au fost mai mult de un milion de cazuri de intervenție chirurgicală artroscopică, iar mai mult de jumătate din spitalele dimetice au deținut și au efectuat intervenții chirurgicale artroscopice.