Avantajele laparoscopiei

- Jun 26, 2019-

Mai putina interferenta cu cavitatea abdominala, mai putina daune, poate mentine stabilitatea mediului corporal, poate privi direct la organele pelvine, sa inteleaga forma, dimensiunile, aderarile din uter, trompele uterine si ovarele, o judecata cuprinzatoare, corecta si oportuna a diferitelor leziuni de organe Gradul naturii și mărimea leziunii.


În prezent, multe tehnologii noi pentru chirurgia laparoscopică au fost dezvoltate la nivel internațional, cum ar fi laparoscopice, laparoscopice, laparoscopice fără aer, micro laparoscopice, laparoscopie plină cu apă transvaginală etc. În plus, chirurgia laparoscopică poate fi utilizată și pentru reconstrucția pelviană, remedierea defectelor de pardoseală, repararea defectului peretelui vaginal, repararea fistulei intestinale, scurtarea ligamentului uterin, fixarea sacrală vaginală.


1, trauma pacientului: intervenția chirurgicală laparoscopică la operația de puncție a abdomenului nu numai că evită laparotomia intervențiilor chirurgicale tradiționale, în timp ce ușurează durerea și evită cicatricile cicatricelor chirurgicale.


2, șederea scurtă în spital: intervenția chirurgicală laparoscopică din cauza traumatismelor mici, a interferenței intraoperatorii și a impactului asupra organelor adiacente poate fi vindecată după 2-3 zile de la intervenția chirurgicală. Zilele medii de spitalizare a unui grup de chirurgie transabdominală și laparoscopică în China au fost 11,8 zile și respectiv 6,3 zile P <>


3, economii de cost: pentru a servi pacienții, pentru a permite mai multor pacienți să se bucure de servicii medicale la nivel înalt, intervenția chirurgicală și aceeași boală deschid chirurgie.


4, efectul este semnificativ: chirurgia laparoscopică datorită laparotomiei sale, minim invazivă, a redus în continuare gradul de aderență a cavității pelvine și abdominale după intervenția chirurgicală deschisă. (Cauza aderențelor pelvine după laparotomie este faptul că activitatea enzimatică fibrinolitică este inhibată.) Există o speranță mai mare pentru pacienții cu cerințe de fertilitate.