Instrumente laparoscopice reutilizabile

Instrumente laparoscopice reutilizabile

Detalii produs

Instrumente laparoscopice reutilizabile

Performanță de lungă durată. Kanger oferă o selecție largă de instrumente laparoscopice monopolare detașabile reutilizabile disponibile, precum și în lungimi standard și bariatrice.
Varietatea de modele maxilare de inserții reutilizabile de foarfece, dispozitive de prindere și disecătoare face posibile cele mai complicate proceduri minim invazive. Acestea includ astfel de specialități, ar fi general, bariatric, urologic și chirurgie ginecologică.
Performanța precisă face din instrumentele laparoscopice Kanger alegerea principală pentru chirurgii care efectuează o intervenție chirurgicală minim invazivă.

Caracteristici cheie:

· design modular

· Rentabilă

· izolație arbore

· confort și performanță

· Arbore de 5 mm

Design modular

Instrumentele pot fi personalizate pentru fiecare utilizator, precum și ușor de dezasamblat complet pentru curățarea și decontaminarea eficientă de către personalul de prelucrare steril.

Sterilizarea instrumentului complet asamblat oferă personalului OR instrumente gata de utilizare.

Rentabilă

Compatibilitatea și intercangabilitatea tuturor mânerelor, arborilor și inserțiilor permit economii de costuri pe termen lung prin înlocuirea sau repararea numai a componentelor necesare, mai puțin costisitoare, în locul întregului instrument.

Izolare

Izolarea arborelui asigură durabilitate, durată de viață mai lungă a instrumentului, siguranță sporită a pacientului și costuri reduse de întreținere.
Materialul robust menține integritatea în timpul mai multor cicluri de sterilizare.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact:Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: instrumente reutilizabile laparoscopice, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, pret, in stoc, cumpara discount

Anchetă

You Might Also Like