Forceps pentru instrumente de mână laparoscopice

Forceps pentru instrumente de mână laparoscopice

Pense laparoscopice pentru instrumente de mână

Detalii produs

Pense laparoscopice pentru instrumente de mână


Kanger oferă peste 100 de modele de instrumente de mână laparoscopice fălci de falci în lungimi mini, standard și bariatrice.

Include un dispozitiv de prindere laparoscopic, o forfecă laparoscopică de foarfecă, o foarfecă cu cârlig, un dispozitiv de prindere fenestrat, un dispozitiv de prindere a intestinului, o pensulă cu gheare, o pensă de prindere pentru babcock și așa mai departe.
Ambalare&lificator; Livrare:

Detaliu ambalaj: 10buc într-o cutie
Caracteristicile produsului:
MOQ: 1 buc

Repere produs:
1. Durabilitate și longevitate - SUS304 din oțel inoxidabil de înaltă calitate, polimercoating de calitate medicală, garantează viață lungă, întreținere ușoară și siguranță.

2. Amplificator&precis; Manipularea ergonomică - Modelele maxilarelor sunt proiectate și prelucrate pentru a prinde, diseca sau tăia cu precizie. Mânerele cu degete mari cu tambur rotativ cu diametru mare și cu diametru mare cu rulmenți din oțel inoxidabil vă oferă control precis și confort, reducând în același timp oboseala mâinilor.

3. Amplificator&optim de curățare; Întreținere - Porturile de spălare și distanța extinsă a tijei de împingere pe instrumentele nemodulare, componentele minime și conexiunile solide pe instrumentele modulare asigură o întreținere ușoară.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact: Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: instrumente de mână laparoscopice pensă, China, furnizori, producători, fabrică, en-gros, ieftin, preț, în stoc, cumpărați reducere

Anchetă

You Might Also Like