De ce este led-ul sursă de lumină endoscop o sursă de lumină rece

- Aug 01, 2020-

De ce este led-ul sursă de lumină endoscop o sursă de lumină rece

Fluxul luminos al unei surse de lumină este legat de eficiența luminoasă și de consumul de energie. Același tip de sursă de lumină consumă putere mare și fluxul său luminos este mare; consumând aceeași putere, fluxul luminos generat de diferite tipuri de surse de lumină se datorează conversiei energiei, adică fluxului luminos produs de eficiență luminoasă diferită


Prin urmare, este semnificativ să se compare eficiența luminoasă a diferitelor surse de lumină în comparație reală: Date aproximative privind eficiența luminoasă a mai multor surse de lumină comune: lămpile incandescente și lămpile cu halogen sunt de 12-24 lumeni pe watt, iar lămpile cu halogen au o eficiență luminoasă mai mare datorită temperaturii mai mari a filamentului. Lămpile incandescente obișnuite sunt ridicate; lămpile fluorescente și lămpile HID (lămpi cu descărcare în gaz) sunt de 50-120 lumeni/watt; în timp ce lămpile cu LED-uri sunt în prezent în jur de 110 lumeni/watt; Sursa de lumină a mașinii cu laser este un laser semiconductor, de asemenea, cunoscut sub numele de LD. Laserul este într-adevăr unidirecțional, dar monocromatica laserului semiconductor este cea mai gravă.


În general, unghiul de divergență al altor lasere este mai mic de un grad. Deci ai nevoie de o lentilă care să se concentreze. Focalizarea semiconductoare, trebuie doar să adăugați o lentilă în față pentru a focaliza, dar sursa generală de lumină, pentru că vrea să emită în jur, există, de asemenea, lumina emisă înapoi, deci trebuie să fie controlată de o oglindă concavă. Lumina emisă înapoi este emisă în față, la fel ca o lanternă. Pur și simplu pune, unul este un obiectiv emițător, iar celălalt este un obiectiv. Asta e lumină modulată. Fiți atenți la puterea luminoasă. Dacă sursa de lumină nu este prea mare, aceasta nu va funcționa. Setați lățimea pulsului la maxim și setați timpul mediu mai lung. O reflexie mare va fi văzut pe OTDR, iar citirea puterii optice poate fi instabilă. Fără sursă de lumină înseamnă că sursa de lumină trebuie să fie citată separat. Sau unii clienți sunt dispuși să cumpere lămpi de la o companie și surse de lumină de la alta. Oferiți clienților mai multe opțiuni. Acum, brandurile regulate din industria de iluminat, ar fi Oufan Lighting, utilizează acest mod de operare, care este mai științific. Unele ateliere mici cumpara lumini și trimite surse de lumină, iar calitatea acestor surse de lumină nu este garantată.