Unde este viitoarea direcție generală a industriei dispozitivelor medicale

- Aug 28, 2020-

Unde este viitoarea direcție generală a industriei dispozitivelor medicale


Anul acesta este un an în care politicile guvernamentale sprijină puternic dispozitivele farmaceutice, iar piața internă a dispozitivelor medicale este obligată să introducă mai multe oportunități. Shi Yonghui, șeful departamentului de investiții și fuziuni și achiziții al Medtronic Greater China, un gigant global de dispozitive medicale ortopedice, consideră că rectificarea de către&# 39 a activităților ilegale de către întreprinderile finanțate din străinătate prezintă un mare beneficiu pentru reglementarea întreaga industrie medicală.

Companiile de dispozitive medicale din țara mea&# nu vor reproduce rata ridicată de creștere de 30% în anii precedenți, dar pe măsură ce țara încurajează dispozitivele medicale interne să îmbunătățească performanța și să actualizeze, va aduce mai multe oportunități pentru dezvoltarea rapidă a China' industria dispozitivelor medicale.


De exemplu: industria dispozitivelor medicale cardiovasculare și cerebrovasculare din țara mea&# 39 se confruntă cu patru oportunități majore de dezvoltare. În primul rând, în ceea ce privește stenturile cardiace biodegradabile, decalajul dintre nivelul tehnologic al țării mele&# 39 și nivelul internațional este relativ mic și are posibilitatea de a participa la concurența internațională și de a intra în lume. În următorii 3-5 ani, intrarea companiilor chineze va face ca piața globală degradabilă a stentului cardiac să intre într-o etapă de remaniere.


În al doilea rând, pe piața dispozitivelor, cum ar fi stimulatoarele cardiace, în prezent monopolizate de întreprinderi finanțate din străinătate, dispozitivele fabricate la nivel național reprezintă doar 12%. În contextul în care țara încurajează modernizarea dispozitivelor medicale de fabricare internă, iar guvernul sporește achizițiile, există o mare oportunitate pentru dispozitivele de fabricare internă de a înlocui creșterea.


În al treilea rând, în ceea ce privește echipamentul de cartografiere tridimensională, deși segmentul pieței are o capacitate mică, rata de creștere este rapidă; în cele din urmă, există mari oportunități de testare preventivă." Având în vedere că țara mea are 200 de milioane de persoane cu hipertensiune arterială și 100 de milioane de persoane cu diabet zaharat, tendința resurselor medicale ale țării mele în cantitate redusă este dificil de modificat pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, sunt în creștere și oportunitățile de prevenire și testare a produselor. Cum ar fi dispozitivele de monitorizare implantabile, tehnologia de monitorizare electrică externă a inimii și serviciile sunt așteptate să primească mai multă atenție.


Fuziunile și achizițiile companiilor de dispozitive medicale interne pot deveni mainstream

Medtronic a făcut recent mișcări frecvente și a achiziționat succesiv două companii de utilaje, Aircraft și Lazarus Effect. Cazurile de fuziuni și achiziții ale întreprinderilor finanțate din străinătate apar, de asemenea, în acest an. Deci, ar trebui și companiile de dispozitive medicale interne să își adapteze strategiile?

Din perspectiva căii de dezvoltare a giganților dispozitivelor medicale, cum ar fi Medtronic, principalul motiv pentru extinderea și consolidarea continuă este de a lua calea reorganizării și a fuziunilor. În prezent, industria dispozitivelor medicale din China&# 39 copiază și calea de creștere a giganților străini.


Conform datelor relevante, determinate de creșterea constantă a cererii și a fuziunilor și achizițiilor extinse, cel de-al treilea raport trimestrial al sectorului farmaceutic are cel mai mare raport pre-creștere, ajungând la peste 70%. Agenția se așteaptă ca dispozitivele medicale, ca o subdiviziune a industriei farmaceutice, să fie așteptate să deschidă oportunități de dezvoltare accelerate conduse de ultimele politici de promovare a construcției de servicii de îngrijire a sănătății și a persoanelor în vârstă, a diagnosticului și tratamentului ierarhic și a localizării dispozitivelor medicale .