Care sunt modalitățile de vizualizare endoscopică?

- Jul 04, 2018-

Inițial, endoscopul este un instrument optic care este trimis în organism prin cavitatea naturală a corpului uman printr-o sursă de lumină rece, in vitro. Boala din organism poate fi observată, iar leziunea cavității interne poate fi observată direct, locația și scala organului pot fi determinate, iar fotografia poate fi efectuată. Biopsie sau perie.

Endoscopul este un instrument optic care este trimis către corp prin cavitatea naturală a corpului uman printr-o pompă externă de spălare pentru a vedea boala în organism. Poate observa direct leziunea cavității interne a organului, determină localizarea și scala acestuia și poate efectua endoscopie. Fotografierea, biopsia sau periajul îmbunătățește foarte mult precizia diagnosticului cancerului și pot fi utilizate pentru anumite tratamente. Fibromul optic utilizează o fibră optică pentru a transmite o sursă de lumină rece, care are un diametru mic și este sinuos, iar pacientul suferă mai puțin atunci când este privit. Endoscoapele sunt utilizate pe scară largă, cum ar fi gastroscopia pentru cancerul gastric, bronhoscopia pentru cancerul pulmonar, cancerul traheal, esofagoscopia pentru cancerul esofagian, sigmoidoscopia pentru cancerul rectal, cancerul colonului sigmoid, cistoscopia pentru cancerul vezicii urinare, laringoscopia pentru cancerul laringian, oglinda nazofaringiană. colposcopie pentru a vedea cancerul de col uterin, cancerul vaginal etc. Cu dezvoltarea abilităților ultrasunetice de vizionare nedistructive și a abilităților endoscopice, abilitățile de măsurare endoscopică sunt acum pe deplin utilizate în domeniile industrial și medical. De mult timp, endoscoapele au fost folosite doar pentru a "vedea", mai degrabă decât pentru a "măsura". Odată cu dezvoltarea competențelor informatice și a abilităților de procesare a imaginilor, endoscoapele de astăzi pot îndeplini cu adevărat avantajele abilităților lor de măsurare.

Chirurgie endoscopică

În timpul vizionării pentru pacient, metoda tradițională cauzează adesea durerea pentru pacient, iar atunci când este văzut endoscopul ENT, pacientul poate să stea și poate fi de asemenea într-o poziție semi-recenta. Medicul prelungește endoscopul ENT în gura, în cavitatea urechii pacientului, în interiorul cavității nazale, apoi privește cu atenție părțile care trebuie înțelese, deoarece endoscopul medical are o iluminare bună și o înaltă definiție și poate vedea în mod clar profunzimea, îngusta , și nu pot privi în mod direct în prim plan. Cum ar fi procesul uncinat în pasajul nazal mijlociu, sputa, deschiderea sinusului maxilar, fisura olfactivă, deschiderea tubului eurasic nazofaringian, țesutul adenoid.