Care sunt manifestările inflamației ginecologice?

- Jun 24, 2020-

Care sunt manifestările inflamației ginecologice?


1. Simptome ale bolii inflamatorii pelvine Boala inflamatorie pelviană cronică se manifestă în principal ca distensie abdominală inferioară, durere și durere lombosacrală, tulburări menstruale, susceptibilitate la oboseală și congestie pelviană. Boala inflamatorie pelviană acută se manifestă în principal prin creșterea secrețiilor vaginale, tulburări menstruale, dureri acute abdominale inferioare, frisoane și febră și, uneori, greață sau vărsături.

2. Simptomele vaginitei Leucoreea crescută, mirosul de leucoree, mâncărimea vulvară și alte simptome sunt caracteristicile comune ale simptomelor diferitelor tipuri de vaginite în clinică, dar starea leucoreei și gradul de mâncărime genitală reflectat de diferite tipuri de vaginite sunt diferite. Când infecția cu vaginită implică uretra, pot apărea și simptome de urinare frecventă, urgență și disurie. Unii pacienți cu vaginită pot avea durere sexuală.

3. Simptomele uretritei includ în principal leucoree crescută, mâncărime vulvei, arsură ușoară de urină și ușor disconfort la deschiderea uretralei.

4. Simptome ale cervicitei Cervicita acută se caracterizează prin leucoree crescută, purulență, cu dureri de spate lombare și disconfort abdominal inferior. Cervicita cronică se caracterizează prin leucoree, alb lăptos, de tip mucus sau leucoree cu sânge capilar sau sângerare sexuală, însoțită de mâncărimi genitale, dureri lombosacrale, agravare menstruală.

5. Simptome ale eroziunii colului uterin Eroziunea ușoară a colului uterin nu are, în general, simptome conștiente evidente și poate fi ușor crescută doar din cauza leucoreei conștiente. Cele mai evidente simptome ale pacienților cu eroziune cervicală moderată și severă sunt: ​​leucoree crescută, pigment galben vâscos sau capilare sanguine în leucoree, câțiva pacienți au sângerări de contact și pacienții pot fi, de asemenea, însoțiți de mâncărimi vulvare, dureri lombosacrale, abdomen inferior Simptome precum umflarea și infertilitatea.

6. Simptomele apendicitei Apendicita cronică are diferite grade de durere abdominală, sau umflarea abdomenului inferior și simțul implicării, din când în când, însoțită de leucoree crescută, dureri de spate, tulburări menstruale și alte simptome.