Care sunt caracteristicile cutiei de sterilizare?

- Jul 04, 2018-

Cutia de sterilizare este utilizată în primul rând pentru a steriliza echipamentul medical. Caracteristicile detaliate ale produsului sunt după cum urmează:

1. Funcția de identificare a cutiei de sterilizare poate fi controlată, înregistrată și urmărită utilizând instrucțiunile pentru data de sterilizare, data expirării, titlul articolului și dacă tinta de sterilizare a fost finalizată.

2, cu echipament de etanșare și echipament de filtrare, astfel încât mediul de sterilizare să poată intra și ieși cu ușurință în cutia de sterilizare și după sterilizare pentru a se asigura că pe termen lung (> = 6 luni) aderă la starea aseptică și apoi asigură siguranța rabdator.

3. Cutia specială de sterilizare medicală din gaura de filtrare a capacului nu este acoperită de planul de evitare a poluării cu praf și lichid în timpul transportului pe distanțe lungi.

4, hârtia de filtru de unică folosință și etichetele sunt echipate cu un indicator de sterilizare pentru a asigura sterilizarea și reducerea altor consumabile.

5, cu o alegere de fund cu sau fără filtrare, potrivită pentru sistemele de camere cu diferite echipamente de sterilizare cu abur.

6. Materialul de acoperire pentru dezinfecție este PPSU, care este mai simplu și mai durabil, rezistent la impact și deformare și rezistent la zgârieturi.

7. Corpul casetei este fabricat din material aluminiu din aliaj de aluminiu, care este ușor și solid, are un efect bun de conducere a căldurii și un efect de plictisitor.

8, poate fi refolosit, cu o durată lungă de viață (în general 15-20 ani sau mai mult), plat pentru o lungă perioadă de timp are un avantaj foarte scăzut cost de operare.

9, cu un fund rigid, cu capac. Coșul de echipamente încorporat, de la curățarea, sterilizarea, transportul, depozitarea și utilizarea finală a echipamentului, oferă o gamă completă de manipulare și întreținere.

10, depozitare și livrare complet închisă, carcasă durată anti-puncție, manevrare clară și transparentă a identificării și arhivării, îmbunătățirea controlului infecției spitalelor și gestionarea calității curățării.