Care sunt avantajele laparoscopiei?

- Jul 04, 2018-

1. Siguranță: deoarece chirurgia laparoscopică este o operație ușoară, scurtează timpul de operare. Astfel, dispozitivul de histerectomie electrică nu are nici o durere în rană. În plus, utilizarea iluminării de înaltă luminozitate, a abilităților camerei foto, va extinde dispunerea, astfel încât scara orizontului chirurgical să crească, evitând în mare măsură pierderea leziunilor și aranjarea daunelor.

2, rana este mică, pacientul se recuperează rapid: mâna laparoscopică a chirurgului este operată în afara corpului, nu intră în corp, doar instrumentele chirurgicale fine și precise care intră în corp, evitând tragerea instrumentelor pentru a fi deschise intervenția chirurgicală, reducerea cavității abdominale Deteriorarea stratului serosal al organelor interne evită aderența organelor intra-abdominale după intervenția chirurgicală. Pacientul a putut să se miște liber în prima zi postoperatorie și nu a existat urinare sau epuizare.

3, mai puțin sângerare: deoarece chirurgia laparoscopică este o operație de precizie, făcând mai multe aranjamente mai ușor de identificat, poate scurta timpul de operare, reduce sângerarea.

4. Timp scurt de spitalizare: Chirurgia laparoscopică nu necesită un timp de spitalizare lung. Poate fi descărcat după 3 zile, iar zilele normale și temele după o săptămână.

5. Efectul cosmetic al peretelui abdominal: intervenția chirurgicală laparoscopică numai la puncția de 5-10 mm în ombilic și abdomen inferior, tăiate mici, frumoase, în special potrivite pentru nevoile de frumusețe ale femeilor.

6, mai puțin aderențe pelvine: intervenția chirurgicală laparoscopică asupra interferenței pelvine este mică, fără tifon sau suturi, cum ar fi dispunerea atingerii, astfel încât aderența cavității pelvine și abdominale postoperatorii este mult mai mică decât intervenția chirurgicală abdominală.

7. Salvarea cheltuielilor medicale: Reducerea numărului de zile de spitalizare după intervenția chirurgicală laparoscopică, recuperarea rapidă după intervenție chirurgicală și reducerea tuturor medicamentelor reduc costurile pacienților.

8, împreună cu diagnosticul și efectul de tratament: laparoscopia poate înlocui cea mai mare parte a laparotomiei abdominale, astfel încât pacienții și medicii să evite laparotomia orb, pe de altă parte, abilitățile laparoscopice pot fi diagnosticate împreună, în special în Printre bolile cum ar fi apendicita acută și aderența intestinală, superioritatea este mai remarcabilă.