Utilizarea şi funcţionarea chirurgia artroscopica

- Jul 04, 2018-

Chirurgia artroscopica este utilizat pe scară largă în Chirurgie ortopedica, unde hysteroscopy este cel mai frecvent utilizat pentru genunchi, umeri, coate, solduri, şi glezne. Chirurgia artroscopica este realizată de photomicrography şi legate de instrumente. Instrumentele sunt plasate la sfârşitul anului un tub alungite, şi apoi o piele mici se taie în comun şi în comun pentru a investiga comun artroscopie şi daune. Apoi, printr-un alt mic tăiate în exploatare aparatul pentru a corecta deteriorarea comun şi boli degenerative.

În primul rând, utilizarea de artroscopie

Cel mai folosit chirurgia artroscopica este comun menisc genunchi lacrimă aplicarea, indepartarea corpului liber, dislocarea de rotula, reconstrucţia ligamentului anterior si posterior, multiple ligamentului daunele cauzate de dislocarea articulatiei genunchiului, şi smulgere a ligamentului intra-articulare. Fixarea de fractura, inflamaţii sau leziuni de sinovita comun de genunchi, cartilajului articular daune, fracturii intra-articulare şi unii factori inexplicabile de dureri articulare. Între timp, umăr artroscopie este potrivit pentru dislocarea de umar, inflamaţia umăr adezive, sindromul de impact umăr, umăr instabilitate, rotator bantă prejudiciu, humerusului mare de fractură de tuberozitatea, acromioclavicular comun dislocarea.

Al doilea, metoda de funcţionare de chirurgia artroscopica

Operaţiunea a fost efectuată sub anestezie generală sau anestezie spinării. Pacientul a fost într-o stare de somn profund şi dureri de pierdut. Chirurgul efectuate interventii chirurgicale printr-o mică tăietură în jurul mai multe articulaţii. Se injectează lentilă de anchetă comune endoscop şi alte instrumente în comun. Medicul anchete restul articulaţiilor prin intermediul monitorului, apoi ornamente regimul de daune şi efectuează o reconstrucţie modificate a regimului de daune.

Chirurgia artroscopica a mici răni şi rapid de recuperare după o intervenţie chirurgicală. Este mai popular în rândul medicilor şi pacienţilor. Cu toate acestea, desi Artroscopia este o procedura minim invaziva, există încă unii pacienti care au reactii adverse dupa operatie, deoarece chiar şi mici chirurgie are o rana, si operatia corecteaza prejudiciu la ligamente, menisc, rotator mansete, etc. Tunel de os. În plus, chirurgia artroscopica necesită perfuziei lichid pentru a se asigura chirurgicale câmpul de vizibilitate, folosind, de obicei, saline, care are un efect asupra aranjament sinovial comun. Din cauza acestor întrebări, pacientul poate avea unele reacţii adverse după o intervenţie chirurgicală, şi pacientul are diferenţele individuale, care este, de asemenea, un factor în recuperarea postoperatorie nevoile.