Cinci factori determină dezvoltarea industriei dispozitivelor medicale din țara mea

- Sep 02, 2020-

Cinci factori determină dezvoltarea industriei dispozitivelor medicale din țara mea&# 39


Politicile naționale promovează dezvoltarea industrială

Raportul a subliniat că, în ultimii ani, țara mea și-a sporit continuu accentul pe întreprinderile medicale și de sănătate, iar investițiile sale în domeniul medical și de sănătate au crescut, de asemenea. Conform raportului&„Healthy China 2020 Strategic Research Report GG”, 7 proiecte majore de sisteme medicale care implică până la 400 miliarde de yuani vor fi lansate în următorii 8 ani. Din planul de investiții de 400 de miliarde de yuani al Ministerului Sănătății, 109 miliarde de yuani vor fi folosiți pentru construirea spitalelor județene. Se poate observa că va exista un spațiu imens de piață pentru dispozitivele medicale în țara mea în următorii câțiva ani, inclusiv asistența medicală primară.

Dezvoltarea economică și conștientizarea sănătății stimulează cererea

Pe măsură ce standardele de viață ale oamenilor&# 39 se îmbunătățesc, ele necesită, de asemenea, îmbunătățiri corespunzătoare în îngrijirea medicală și de sănătate. Conform rapoartelor, dispozitivele medicale reprezintă o parte importantă a asistenței medicale și de sănătate și sunt dispozitive auxiliare pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor. Prin urmare, va crește și cererea de dispozitive medicale. În plus, oamenii acordă o atenție sporită prevenirii bolilor, iar indicatorii corpului pot fi înțelepți rapid prin instrumente precum tensimetre, termometre clinice și glucometre, astfel încât bolile să poată fi prevenite și tratate devreme.

Potențial imens de cerere de export

Potrivit raportului, în ultimii ani, cererea internă de dispozitive medicale a crescut rapid, iar exporturile au continuat să crească. Odată cu îmbunătățirea continuă a nivelului tehnologiei echipamentelor medicale din țara mea GG, au apărut treptat avantaje din punct de vedere al costurilor, deci poate fi mai competitiv în aceleași condiții de calitate și poate promova creșterea continuă și rapidă a exporturilor.

Datele raportului arată că, în 2013, comerțul total cu dispozitive medicale din țara mea s-a ridicat la 34,31 miliarde de dolari SUA, ceea ce reprezintă o creștere de 14,13% față de 2012, o creștere de 1 punct procentual față de 2012; din care, valoarea exportului a fost de 19,335 miliarde de dolari SUA, o creștere de 9,92% față de anul anterior, o scădere de 2 față de 2012 Puncte procentuale; importurile au fost de 14.975 miliarde dolari SUA, o creștere de la 20,07% față de anul anterior, o creștere de 5,5% față de 2012; un excedent comercial de 4,36 miliarde USD, o scădere de la 14,8% la un an