Histerectomia electrică este folosită în principal pentru miomectomia uterină

- Jul 04, 2018-

Gama de dispozitive pentru echipamente pentru histerectomie electrică

Dispozitivul de isterectomie electrică este un instrument chirurgical ginecologic multi-produs care este potrivit pentru utilizare cu un laparoscop. Utilizat în principal pentru intervenții chirurgicale în îndepărtarea uterului și a fibromului uterin.

Avantaje tehnice:

1, funcționare rapidă Reglarea vitezei fără trepte: poate scurta timpul de funcționare și reduce complicațiile cauzate de timpul de funcționare îndelungat;

2, dezinfecție convenabilă: îmbunătățirea factorului de siguranță.

Actualizările de produs sunt mai rapide, vă rugăm să consultați produsul real.

Dispozitiv de rezecție uterină și descrierea produsului chirurgical

1. Dispozitivul de histerectomie funcționează rapid: atâta timp cât viteza necesară a sculei este selectată pe controler în timpul funcționării și apoi se apasă butonul de pe motorul portabil, instrumentul se rotește și butonul este eliberat pentru a opri rotație.

2. Reglarea vitezei fără trepte: pe controler există o fereastră de afișare a vitezei. Dacă trebuie să măriți viteza, trebuie doar să apăsați pe butonul de pe panoul frontal al casetei de comandă pentru al regla. Apăsați UP pentru a mări viteza și apăsați DOWN pentru a micșora viteza. 3. Dezinfectarea convenabilă: motorul portabil poate fi scufundat și scufundat la o temperatură ridicată de 134 ° C. Apăsați doar partea inferioară a motorului de mână înainte de dezinfecție, motorul din motorul portabil poate fi scos cu ușurință și apoi corpul mânerului este supus unei sterilizări la temperaturi ridicate.

Dispozitivul de isterectomie electrică este un instrument chirurgical ginecologic cu mai multe piese. Dispozitivul de rezecție este utilizat pentru uterul sau fibromul uterin sub viziune directă laparoscopică.

În medicina ginecologică, tratamentul bolilor uterine necesită adesea echipament medical specializat. Dacă uterul are o tumoare, trebuie eliminat din uter. Există multe dispozitive medicale pentru înlăturarea uterului pe piață. Următoarele descrie un dispozitiv electric. Echipamentul hysterectomiei.

Performanța și utilizarea produsului, acest produs este utilizat în principal în tratamentul ginecologic al uterului, utilizarea departamentelor ginecologice în diferite instituții medicale este mai extinsă. Acest dispozitiv aparține unei clase de produse pentru dispozitive medicale. Principala metodă utilizată în histerectomie este tăierea rotativă. Această metodă de rezecție poate reduce foarte mult durerea pacientului și poate, de asemenea, reduce riscul de siguranță al operației și facilitează funcționarea medicului. Prin urmare, aplicațiile clinice sunt mai extinse. În prezent, acest echipament este utilizat în departamentele de ginecologie ale unui număr mare de instituții medicale din diferite locuri. Acest dispozitiv electronic de histerectomie a fost de asemenea recunoscut și salutat de majoritatea personalului medical ginecologic.