Bipolar Hystero Resectoscope Set

Bipolar Hystero Resectoscope Set

Bipolar Hystero Resectoscope Set

Detalii produs

Bipolar Hystero Resectoscope Set

Descrierea /

Cu noul rezectoscop bipolar, Kanger a creat un instrument remarcabil pentru rezecții în urologie și ginecologie.

Combinația de electrozi noi și noul design de instrumente oferă o soluție sigură, eficientă și economică pentru rezecția transuretrală și chirurgia intrauterină.

Rezecția sub fluide de irigație necesită putere mare, astfel încât să poată fi asigurată o calitate constantă a tăierii.

Cu procedura bipolară, fluxul curent este concentrat numai pe câmpul de operare și nu - ca și cu metoda monopolară - a trecut din câmpul chirurgical prin țesutul înconjurător și corpul pacientului înapoi la unitatea chirurgicală HF printr-un electrod neutru.

În bipolară, utilizarea soluției de irigare NaCI ca mediu previne pericolul de TUR Syndrom.

Siguranţă:Proiectarea electrodului concentrează curentul în punctul distal, reduce iritarea nervului obturator și crește siguranța de operare în acest domeniu.

Noul mâner dezvoltat împreună cu electrozii speciali de design asigura calea curentului în condiții de siguranță. În plus, deteriorarea țesuturilor termice cauzate de scurgeri și/sau izolație deteriorată este prevenită, deoarece curentul nu curge de-a lungul tecii externe în contact cu țesutul.

Eficient:Calea curentului scurt dintre cei doi electrozi asigură o rezecție mai rapidă și oferă performanțe excelente de tăiere și coagulare.

Designul special al electrodului distal oferă, de asemenea, o orientare vizuală mai bună.

Economice:Electrozii reutilizabili oferă un avantaj enorm de cost față de soluția de unică folosință și vor convinge cel mai strict cumpărător.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact:Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: BipolarHystero Resectoscope Set, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, pret, in stoc, cumpara discount

Anchetă

You Might Also Like