China Laringoscop rigid ORL ieftin

Laringoscop rigid ORL

Detalii produs

Laringoscop rigid ORL

Laringoscoapele sunt destinate să asigure iluminarea laringelui în timpul procesului de efectuare a intubațiilor.

Adoptarea Suediei din oțel inoxidabil de înaltă calitate Adoptarea fibrei optice germane Proiectare sistem optic de nouă generație, unghi larg, fereastră safir de înaltă definiție pentru lentile, cu indice de direcție, Lentila este produsă de atelierul nostru optic Cu adaptor diferit pentru STORZ, LUP, STRYKER


Procedurile endoscopice trebuie efectuate numai de către medici sau personal medical corespunzător, cu pregătire adecvată și cunoștințe despre aceste proceduri.


Consultați literatura medicală referitoare la tehnici, complicații, contraindicații și pericole înainte de a efectua orice procedură endoscopică.


Verificați compatibilitatea înainte de a utiliza instrumentele și accesoriile diferiților producători și asigurați-vă că izolarea electrică a împământării nu este compromisă.


Verificați endoscopul pentru margini ascuțite, componente îndoite, slăbite sau rupte înainte de fiecare utilizare.

Endoscopul este livrat nesteril. Dispozitivul trebuie curățat și sterilizat înainte de prima utilizare și după fiecare utilizare ulterioară.


Pericol de orbire! Nu vă uitați niciodată la capătul deschis al cablului de lumină.


Neutilizarea filtrelor de protecție sau a ochelarilor de filtrare corespunzători în timpul activării unui fascicul laser chirurgical poate provoca leziuni oculare utilizatorului.


Nu utilizați endoscopul ca sondă sau aplicați presiune cu vârful endoscopului pe țesuturile înconjurătoare. Temperatura și construcția endoscopului pot deteriora țesutul pacientului.


Atunci când este utilizat cu o sursă de lumină, endoscopul poate deveni foarte fierbinte datorită emisiilor de lumină și energie termică. Evitați orice contact direct cu țesuturi și materiale inflamabile.


Porniți întotdeauna procedura cu sursa de lumină la cea mai mică setare posibilă.


După cum este necesar, creșteți treptat puterea de lumină la nivelul maxim, în cazul în care se obține o iluminare adecvată.


Dacă se utilizează instrumente electrochirurgicale de înaltă frecvență, vă rugăm să aveți grijă să vă asigurați că elementul de lucru al acestor instrumente este păstrat în câmpul vizual pentru a preveni arsurile accidentale.


Contactul cu un aparat de bărbierit rotativ sau un instrument de tăiere poate face ca suprafața endoscopului să devină ascuțită sau zimțată sau poate duce la spargerea unor părți ale endoscopului în pacient.


Temperatura suprafeței vârfului endoscopului poate depăși 41 ℃ ca urmare a luminii cu energie ridicată radiată prin endoscop dacă dispozitivul este acționat la luminozitate maximă.


Leziunea țesuturilor care nu este evidentă din punct de vedere vizual poate apărea înainte de arsurile vizibile.


Pentru a evita rănirea țesuturilor sau arsurile pacientului sau utilizatorului, nu utilizați cabluri de lumină cu un diametru mai mare de 5,0 mm.


În timpul aplicațiilor ORL, nu introduceți lichide în locul chirurgical pentru a răci endoscopul.


Scoateți endoscopul de la pacient înainte de a încerca să-l răciți.


În timpul aplicațiilor ORL, unde țesuturile sunt mai sensibile la temperatură, utilizați doar puterea cea mai mică setată pe sursa de lumină.

Laryngoscope,70 or 90 degree,6 or 8 or 10mm diameter

Laryngoscope,70 degree,8mm diameter,176mm working length

Laryngoscope

different degree

COD

Descriere

mărimea

Grad

KEJ047

Laringoscop

Φ4.8X179mm

0 grad, Autoreținere

KEJ048

Laringoscop

Φ4,8 X179mm

12 grade, care se reține

KEJ043-1

Laringoscop

Φ8 X176mm

70 de grade

KEJ044

Laringoscop

Φ6 X176mm

70 de grade

KEJ011

Laringoscop

Φ8 X176mm

90 de grade

KEJ009

Laringoscop

Φ10 X176mm

90 de grade

KEJ046

Laringoscop

Φ8 X176mm

110 grade

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact: Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: China Laringoscop rigid ORL ieftin, China, furnizori, producători, fabrică, en-gros, ieftin, preț, în stoc, cumpărați reducere

Anchetă

You Might Also Like