Ethicon Titanium Clip

Ethicon Titanium Clip

Ethicon Titanium Clip

Detalii produs

Ethicon Titanium Clip

1,Utilizarea preconizată și caracteristicile produsului

1.1. Destinația de utilizare: Acest aplicator de cleme din titan servește ca instrument de ligație pentru țesuturile umane și vasele de sânge în intervenții chirurgicale.

1.2. Caracteristicile produsului

Clemele din titan sunt instrumente implantabile, neabsorbabile, care pot rămâne în corpul uman pentru o perioadă lungă de timp. Realizate din titan pur (Ti1) care nu provoacă nici o reacție tisulară sau aderență, clipurile din titan cu biocompatibilitate excelentă sunt prima alegere pentru intervenții chirurgicale. Produsul, adoptând o cutie de contracție și hârtie de dializă ca ambalaj primar, este eo-sterilizat cu un conținut rezidual de EO de 10ug/g sau mai mic.

2,Parametri tehnici

Clipurile din titan sunt împărțite în două categorii. Unul este clipuri de titan fără aplicator clip titan, acest tip de clipuri de titan au patru specificații, 1 # clipuri au o lățime max. ligatura de 4mm, 2 # clipuri au o lățime max. ligație de 5mm, 3 # clipuri au o lățime max. ligație de 7mm, și 4 # clipuri au o lățime max. ligație de 10mm. Celălalt este clipuri de titan cu aplicator clip titan, acest tip de cleme de titan cu aplicator clip titan au o lățime maximă de ligație de 6mm. Un aplicator Titanium Clip este format în primul rând din capul chirurgical, tulpina, roata de cotitură și mâner.

3,Ambalare

3.1 Numărul unui pachet minim de cleme este de 6 cleme/cartuș. Numărul unui pachet mediu de 1#,2#,3# și 4# clipuri este de 20 cartușe (sau 120 clipuri)/cutie.

3.2 Un pachet minim include un aplicator Titanium Clip echipat cu 16 cleme. Ambalajul primar constă din cutii formate în contracție și hârtie dializantă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact:Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: ethicon clip de titan, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, pret, în stoc, cumpara reducere

Anchetă

You Might Also Like