Seturi de irigare prin aspirație endoscopică

Seturi de irigare prin aspirație endoscopică

Detalii produs

Seturi de irigare prin aspirație endoscopică

Setul de irigare cu aspirație endoscopică este conceput pentru îndepărtarea ușoară a lichidelor, precum și pentru irigare în timpul intervenției chirurgicale endoscopice.
Setul de aspirație endoscopică este o soluție rentabilă destinată utilizării în timpul procedurilor endoscopice în care este necesară aspirarea fără irigare.

Tubulatura de mare capacitate a seturilor de aspirație și a seturilor de aspirație deschide poarta pentru un flux ușor de fluide& mase prin întregul sistem, eliminând practic înfundarea.

Versiuni disponibile:

· Aspirare endoscopică - Set de irigare cu buton tip control: canulă de 5 mm și 10 mm, gravitațională

· Aspirare endoscopică - Set de irigare tip economic: canulă de 5 mm și 10 mm, conector lateral de blocare pentru irigare

· Set de aspirație endoscopic: canulă de 5 mm și 10 mm, tub de 3 m

Tipul cu buton de control este echipat cu o piesă de mână ergonomică care se potrivește fie în mâna stângă, fie în mâna dreaptă. Sistemul de supape cu dublă etanșare care reduce fricțiunea asigură funcționarea precisă a funcțiilor de aspirație și irigare, prevenind în același timp scurgerile. Poate fi conectat cu ușurință la unul sau două recipiente cu fluid de irigare. Butoanele în două culori facilitează identificarea corectă a liniilor de aspirație și irigare.

Tipul economic este o versiune accesibilă în care irigarea poate fi efectuată prin atașarea seringii cu volum mare la portul de blocare luer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact: Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: seturi de irigare cu aspirație endoscopică, China, furnizori, producători, fabrică, en-gros, ieftin, preț, în stoc, cumpărați reducere

Anchetă

You Might Also Like