Trocar de unică folosință laparoscopică / Trocar de unică folosință

Trocar de unică folosință laparoscopică / Trocar de unică folosință

Trocar de unica folosinta laparoscopica / Trocar de unica folosinta

Detalii produs


Trocar de unică folosință laparoscopică

Nouă

Certificat CE


Avantajele produselor
1. Numai pentru o singură utilizare, evitați inflexiunea încrucișată
2. Design unic, traume mici, recuperare rapidă
3. Designul filetului, menținerea perfectă a acestuia
 

Instructiuni de folosire
1. Învelișul și tija de bază sunt îndepărtate din ambalajul aseptic, iar tija de miez este introdusă în teaca carcasei cu pictograma.
2. Punctul, scaunul tijei de bază așezat în palmă, două degete plasate în carcasa mânerului carcasei, o mică aderență grea, partea superioară a comutatorului de blocare, poți pătrunde. În acest punct semnul se află în zona ON.
 
3. Procesul de puncție, dacă indicarea semnelor înapoi la OFF, indicând faptul că carcasa a fost penetrantă în cavitatea abdominală
4. Scoateți tija miezului, manșonul de 10 mm poate fi utilizat pentru dispozitivele de 8 până la 11 mm ale dispozitivului, 5 mm poate fi folosit pentru 3-6 mm.
5. În cazul în care este standard, poate fi primul care a folosit acul veress, stabilind pneumoperitoneum. Convertorul este prevăzut pentru utilizarea dispozitivelor de 5 mm în 10 mm din carcasă și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a apuca cavitatea abdominală cu sânge, tifon etc. Punga de specimen este utilizată pentru ambalarea specimenului specimenului.


pentru mai multe detalii, pls contactați bonnie.wu@tlkanger.cn

ce este aplicația: 0086-15088710996


Hot Tags: laparoscopic trocar de unică folosință / kit de trocar de unică folosință, China, furnizori, producători, fabrică, en-gros, preț ieftin, în stoc, cumpara discount

Anchetă

You Might Also Like