Pungi endo laparoscopice

Diametru 10mm sau 15mm

Detalii produs

Pungi endo laparoscopice

Endobags

Un sac simplu și eficient de recuperare a țesuturilor.

De unică folosință, fără piese metalice și fără PVC.

EndoBag are un inel flexibil din plastic cu o funcție ușoară de deschidere și închidere, care poate fi utilizat de mai multe ori în timpul întregii proceduri.

Endobag este ușor de utilizat și are un sac puternic dublu rezistent la rupere a peretelui, care asigură recuperarea în condiții de siguranță a vezicii biliare, apendice, ovare, ganglioni limfatici și alte structuri similare.

În plus, EndoBag oferă posibilitatea de a fi deschis în afara abdomenului, în timp ce o parte a sacului este încă în interiorul.

Astfel, este posibil să se utilizeze dispozitive de prindere sau irigare de aspirație pentru a elimina organele mari și fluidele corporale, înainte de a scoate punga complet.

O caracteristică suplimentară este că inelul de pungă poate fi folosit pentru a scoop specimene în pungă în loc de a folosi instrumente.

EndoBag este disponibil în șase dimensiuni: Diametru 10mm sau 15mm, volum total de 75ml, 150ml, 250ml, 350ml, 500ml și 750ml.

Disposable endobags


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoane de contact:Jane Dong

E-mail:jane.dong@tlkanger.cn

Mob./WhatsApp/Wechat:+86 15057102103

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _01

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _02

Tonglu Kanger Medical Instrument Co.,Ltd _03

Hot Tags: Pungi Laparoscopic Endo, China, furnizori, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, pret, in stoc, cumpara discount

Anchetă

You Might Also Like